Ontdek Duinzand

Comfortabel vakantiehuis voor 5 personen

Duinzand is een mooi en comfortabel vakantiehuis voor een ontspannend weekje weg met vrienden of familie; heel dicht bij het strand en de zee! zeer dicht bij het strand en de zee! Wandel vanaf je huisje het strand op of neem de fiets en maak een tochtje door de duinen. Tennisliefhebbers kunnen hun hart ophalen! Voor de deur ligt een tennispark, waar je lekker een balletje kunt slaan. In het gezellige dorp Egmond aan Zee vind je veel leuke en gezellige restaurantjes en winkeltjes.

Meer details

Ontdek Helmgras

Sfeervol vakantiehuis voor 5 personen

Helmgras is een knus en sfeervol vrijstaand vakantiehuis voor een ontspannend weekje weg met vrienden of familie; heel dicht bij het strand en de zee! Vanaf je accommodatie wandel je zo het strand op of pak je je fiets om een tocht door het duingebied te maken. Tennisliefhebbers kunnen hun hart ophalen! Voor de deur ligt een tennispark, waar je lekker een balletje kunt slaan. In het gezellige dorp Egmond aan Zee vind je veel leuke en gezellige restaurantjes en winkeltjes.

Meer details

Over Puur Egmond

Voor een onvergetelijke vakantie aan zee

Mijn naam is Frank van der Kolk. Ik ben de eigenaar van Puur Egmond. Op minder dan 100 stappen van het strand, de duinen en de zee, dicht bij het dorpscentrum van Egmond aan Zee, heb ik twee heerlijke vrijstaande huisjes. Duinzand en Helmgras zijn in het najaar van 2018 volledig gerenoveerd en ingericht voor een onvergetelijke vakantie aan zee.
Verder ben ik begin 2018 gestart met het runnen van hotel Neptunus in Egmond aan Zee met veertien prachtige kamers.
U bent van harte welkom.

Contact

Egmond aan Zee

Familiebadplaats bij uitstek

Ruim vijftig jaar geleden werden zogenaamde ‘bleekneusjes’ naar het vissersdorpje Egmond aan Zee gestuurd om aan te sterken. De zilte zeelucht zou wonderen verrichten. Tegenwoordig komen de kinderen gewoon gezellig samen met de hele familie naar Egmond aan Zee. Bij de hoofdstrandafgang staat Nijntje ze al op te wachten en op het strand zorgen de ‘Nijntje-vind-je-moeder-terug’-palen ervoor dat ze jou en je handdoek zo weer terugvinden. Deze klassieke badplaats staat bij gezinnen met stip op nummer één, al was het alleen maar omdat de kinderen na afloop zo goed slapen. Is er dan toch iets wonderlijks aan de hand met die Egmondse zeelucht?

Lees meer over Egmond aan Zee

Online reserveren

Prijzen vanaf €56 per dag

Kies Duinzand of Helmgras

Nu reserveren

Gastenboek

Wat onze gasten ons vertellen
Bekijk alle recencies

ONTDEK HART VAN NOORD-HOLLAND

Veel meer dan alleen strand

Het is niet eenvoudig het Hart van Noord-Holland in een paar woorden te vatten. Er zijn duinen, polders en veenweidegebieden waar je naar hartelust kunt wandelen en fietsen. En er is water, heel veel water. Maar van Noordzeekust tot IJsselmeerkust vertoont dit gebied van de duinen tot en met West-Friesland ook grote contrasten. Zo kunnen dynamische, stedelijke gebieden bestaan naast ongerepte, schilderachtige dorpjes.

Lees meer